Bygga Attefallshus, Bolundare & Gäststuga runt Sollentuna, Stockholm

Behöver du en komplementbostad eller extra boyta och förvaring? Då kan ett attefallshus eller bolundare vara lösningen på problemet. Den här typen av hus kräver sällan bygglov vilket gör det till en prisvärd och smidig byggprocess.

Bygga Bolundare

Bolundare med nyckelfärdig konstruktion - Smidigt & prisvärd lösning.

Bygga Gäststuga

Gäststuga i lösvirke - Arkitektritade attefallshus enligt kundens önskemål.

Bygga Fritidshus

Olika sorters komplementbostäder - Vi bygger attefallshus, bolundare, gäststugor & fritidshus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Attefallshusbyggnation runt Sollentuna, Stockholm

Vi har byggt minihus i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby m.m.

Få mer boyta snabbt

En stor fördel med att bygga en gäststuga i form av ett attefallshus eller en bolundare på 25 eller 30 kvm är att det är en smidig process. Det finns många nyckelfärdiga byggsatser som gör att byggprocessen är snabb. Dessutom kan du ofta bygga utan bygglov vilket ytterligare snabbar på processen. Perfekt om du tidseffektivt vill skapa mer boyta där gäster, utflugna barn, äldre släktingar och vänner kan bo. Vi hjälper dig med olika sorters gäststugor och vi kan designa dem utifrån dina önskemål. Bland annat bygger vi bygga attefallshus med loft, källare eller förråd. Oavsett om du vill ha en komplementbostad för uthyrning eller en liten permanentbostad är attefallshus och bolundare bra lösningar.

Din totalentreprenör i Sollentuna

Vi kan bygga attefallshus och bolundare på totalentreprenad. Vi sköter hela byggprocessen, från markarbeten till färdig byggnation. Vi kan bygga altan eller terrass till din komplementbostad om du önskar. Om gäststugan även ska användas på vintern gör vi byggnationen vinterbonad med bra isolering. Du hittar oss i Sollentuna och vi finns tillgängliga för byggarbeten även i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Fri offert för din nya gäststuga

Kontakta oss idag om du vill ha en gratis offert för din gäststuga. Berätta för oss om dina önskemål så återkommer vi så fort vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att bygga en trevlig gäststuga eller annan typ av komplementbostad!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?