Stomresning runt Sollentuna, Stockholm

Ska du bygga ett hus och befinner dig i Sollentuna? Då vill vi gärna hjälpa dig. Är det något som vi är riktigt duktiga på så är det att resa stommar till alla möjliga typer av fastigheter.

Bygga Hus

Nybyggnation av hus - Vi bygger arkitektritade hus från grunden.

Bygga Stommar

Vi erbjuder pålitliga och duktiga hantverkare med kunskap och förståelse för husets konstruktion.

Skräddarsydda Stommar

Anlita oss för montering av prefab-väggar, bärande väggar, takstolar och montering av undertak!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Söker ni en Stombyggare runt Sollentuna, Stockholm?

Vi har byggt hus i Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund m.m.

Renovering, tillbyggnad och ombyggnad med totalentreprenad

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och vi har kunskapen som krävs för att ta oss an alla typer av stomresningar. Med det sagt spelar det ingen roll om du kontaktar oss som fastighetsägare, bostadsrättsförening, företag eller privatperson. Du berättar bara för oss vad du vill ha, och sedan är det vår uppgift att förverkliga dina drömmar.

Drivna hantverkare med mångårig erfarenhet

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig duktiga och lojala hantverkare inom alla yrkesgrupper. Här hittar du både noggranna elektriker, certifierade VVS-montörer, ordningsamma snickare och målare med precision. Vi har också ett stort kontaktnät av duktiga golvläggare, takläggare och markentreprenörer – för bekymmersfri totalentreprenad i egen regi.

Vi är baserade i Sollentuna och vi bygger hus i närområdet

Inklusive Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Kostnadsfri offert när du hör av dig

Det är mycket enkelt för dig att få koll på hur mycket din stomresning kommer att kosta. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal och berätta mer om ditt projekt och vad du behöver hjälp med. Vi kan ge dig ett fast pris direkt över telefonen, men kan också skicka ut en offert eller boka in ett gratis platsbesök. Med oss får du alltid den bästa servicen från första kontakt och hela vägen fram till slutbesiktning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?