Renovering & Bygga Skyddsrum i Sollentuna, Stockholm

Funderar du på att skaffa ett skyddsrum till din BRF eller ditt fastighetshus runtom Sollentuna?

Skyddsrumbyggen till BRF

Vi utför både besiktning, kontroll och bygge av skyddsrum i olika former - oavsett typ av fastighet.

Källarkonvertering

Vi ser till att skyddsrummet är robust och säkert, och naturligtvis också följer vi de regler och riktlinjer som finns.

Renovera Skyddsrum

Har du några funderingar eller frågor kring skyddsrum i eller utanför din fastighet så är du varmt välkommen att höra av dig!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Bygga Skyddsrum till Fastighetshus & BRF i Sollentuna, Stockholm

Vill du diskutera om vilka möjligheter som finns i dina fastigheter - kontakta oss i dag så kommer vi på besök och ser vad vi kan göra.

Seriös byggfirma med kompetenta samarbetspartners

Vi har ett stort kontaktnät med bred kompetens som vi regelbundet arbetar tillsammans med vid större nybyggen och ombyggen. Vi tar gärna rollen som totalentreprenör om du vill ha en smidig byggprocess som vi planerar och samordnar. Vi kan bygga skyddsrum helt från grunden eller bygga om till exempel källare. Kontakta oss så går vi igenom vilka alternativ som lämpar sig bäst i din fastighet eller BRF.

Gratis prisförslag och tidsplaner som håller

När du funderar på att anlita oss för ditt bygge av skyddsrum så ger vi dig alltid offert efter vårt platsbesök. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något. Våra hantverkare är punktliga och tar tidsplanen mycket seriöst. När du anlitar oss ska du känna dig säker att både pris och datum för avslutat projekt är korrekta. Vi städar så klart också upp efter oss och forslar bort eventuella jordmassor vid till exempel grävning.

Få en gratis offert för skyddsrumsbygge i Sollentuna

Vi renoverar källare åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sollentuna, Arninge, Danderyd, Täby, Vaxholm och närliggande kommuner. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?