Renovera KällareSollentuna, Stockholm

Söker du efter en kompetent byggfirma som kan hjälpa dig att göra om källare till boyta? Då har du hittat rätt! Vi är ett trevligt gäng hantverkare och byggentreprenörer som har den erfarenhet och kunskap som krävs för lyckade källarkonverteringar. En välplanerad källarrenovering ger billiga kvadratmeter!

Källarrenovering

Vi gräver ut källare och bygger nytt. Vi kan även där vi bygger ut källare.

Källarkonvertering

Anlita oss för mindre renoveringsarbeten eller omfattande källarkonverteringar.

Renovera Tvättstuga

Vi sköter renoveringsprocessen och styrning mellan alla yrkesgrupper, från start till mål.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Dags att Renovera Källaren i Sollentuna, Stockholm?

Några orter där vi byggt i Danderyd, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark m.m.

Källarrenovering på totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi vid omfattande källarrenoveringar eller byggprojekt där källaren är en del av bygget. Som totalentreprenör tar vi hand om alla byggmoment, bland annat markarbeten som dränering, bilning och gräva ut källare. Vi sänker källargolv, renovera sutterängvåning, installerar belysning, isolering och VVS. Vi har den kunskap och behörighet som krävs för att förverkliga dina källardrömmar.

3 anledningar att renovera källaren

När är det dags att renovera om källaren? Det beror på dina önskemål och bostads förutsättningar. Det finns många tillfällen då det kan vara en god idé att anlita oss för att renovera källaren, bland annat:

  • Extra boyta – vem vill inte öka boytan med några billiga kvadratmeter? Vi planerar, bygger ut och bygger om källare till sovrum med egen ingång som kan användas för eget bruk eller för uthyrning. Eller varför inte bygga en relaxavdelning, bastu eller tvättstuga i källaren? Valet är ditt.
  • Uppfräschning & bättre isolering – Med bra isolering och enklare renoveringsarbeten kan du uppnå stor förändring.
  • Höja fastighetsvärdet – en fräsch och nyrenoverad källare kan definitivt öka värdet på bostaden.

Få en gratis offert för källarrenoveringen i Sollentuna

Vi renoverar källare åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sollentuna, Arninge, Danderyd, Täby, Vaxholm och närliggande kommuner. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?