Golvläggning i Sollentuna, Stockholm

Börjar golven se slitna ut? Då är det nog dags att slipa eller lägga nya golv. Vår golvfirma har många års erfarenhet av golvrenoveringar och kan hjälpa dig att lägga många olika sorters golv, inklusive fiskbensparkett, stengolv och laminatgolv. Med nyrenoverade golv får hela bostaden ett lyft.

Renovera Golv

Vi är noggranna och behöriga golvläggare med mångårig erfarenhet av olika sorters golv.

Byta Golv

Anlita oss för golvbyten om du vill fräscha upp lägenheten och ge bostaden ett nytt liv.

Golvpolering

Med säkra och effektiva metoder slipar vi olika sorters trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Byta & renovera golv runt Sollentuna, Stockholm?

Vi har renoverat golv i bl.a. Danderyd, Täby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan m.m.

Golven sätter guldkant i hemmet

Få saker förhöjer känslan i hemmet som nya golv. Golvet kan ge den rätta känslan, oavsett om det handlar om harmoni, lyx eller funktionalitet. Olika rum har olika behov och därför är det viktigt att välja material utifrån det specifika rummet såväl som dina önskemål och fastighetens övriga inredningsstil. Våra erfarna och kompetenta golvmontörer och projektledare hjälper dig gärna att hitta de bästa golven för just ditt hem. Vi kan bland annat hjälpa dig att lägga fiskbensparkett, laminatgolv, parkettgolv, trägolv, furugolv, klinker, PVC, vinyl och stengolv.

Din pålitliga golventreprenör i Sollentuna

Noggrannhet är A och O när det kommer till golvläggning och golvslipning. Våra erfarna och certifierade golvläggare ser till att arbetet utförs med precision. När du anlitar oss som golventreprenör kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta kvalitetstänk. Du hittar oss i Sollentuna och vi utför de flesta uppdrag i närområdet, bland annat i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Boka kostnadsfri rådgivning

Vill du få hjälp av en expert inför golvläggningen? Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt rådgivningsmöte där våra hjälpsamma golvläggare går igenom processen att montera nya golv. Självklart får du alltid en gratis offert för golvläggningen. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?