Nybyggnation av Hus runt Sollentuna, Stockholm

Drömmer du om att bygga en ny villa eller ett hus i Sollentuna eller närliggande kommuner? Vi är rätt byggentreprenör för uppdraget. Vi har mångårig erfarenhet av att bygga villor, hus, radhus, attefallshus, gäststugor, förråd, sommarstugor, flerfamiljshus och andra sorters hus. Kontakta oss när du vill förverkliga dina husdrömmar!

Bygga Villa

Nybyggnation av hus - Vi bygger arkitektritade hus från grunden.

Bygga Fritidshus

Byggnation av småhus - Vi bygger även mindre hus, exempelvis gästhus, attefallshus, bolundare och förråd.

Bygga Garage

Totalentreprenör - Vi tar hand om alla moment i byggprocessen, från planering till färdig byggnation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Söker ni en Husbyggare runt Sollentuna, Stockholm?

Vi har byggt hus i Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund m.m.

Anlita oss som totalentreprenör för ditt husbygge

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer hela byggprocessen, från början till slut. Vi ser till att byggprojektet håller tidsplan och färdigställs enligt budget. Vi tar hand om planering, bygglovsansökan, markarbete och mycket annat. Vi har ett brett kontaktnät med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper som behövs för att bygga ett komplett hus, bland annat snickare, VVS-montörer, elektriker, grävmaskinister, målare, stenläggare, takläggare och golvläggare.

Din husentreprenör i Sollentuna

Nybyggnationer är omfattande och komplexa byggprojekt som kräver expertis, behörighet och rätt kompetens. Vi har många års erfarenhet av husproduktion åt privatkunder såväl som företag och BRF:er. Vi hjälper dig gärna att bygga ditt drömhus. Du bör med fördel välja en lokal och kundnära byggfirma för att säkerställa bästa service. Vi är baserade i Sollentuna och vi bygger hus i närområdet, inklusive Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Ansök om ROT-avdrag för ditt nya hus

Vi utför ROT-avdragsgilla tjänster och därför kan du som privatperson ansöka om ROT-avdraget och därmed minska arbetskostnaden när du anlitar oss för att bygga hus. Hör av dig till oss så berättar vi mer! Du är varmt välkommen att boka ett personligt möte där vi diskuterar dina önskemål och berättar mer om hur byggprocessen går till. Självklart får du alltid en gratis offert från oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?