Renovering av Soprum i Sollentuna, Stockholm

Att bygga ett soprum eller miljöhus för avfallshantering är inget du bör genomföra på egen hand. Det är en komplicerad uppgift som tar mycket tid och som kräver kunskap och utbildning i branschen. Hör av dig till Byggarna i Sollentuna så berättar vi mer om våra smidiga lösningar!

Bygga Soprum

Låt våra skickliga hantverkare ta hand om jobbet istället, så kan du luta dig tillbaka och se ditt fina miljörum ta form!

Renovera Miljörum

Ett soprum, miljöhus eller avfallsrum måste anpassas efter fastighetens förutsättningar

Avfallshantering

Med ett ordentligt miljörum blir det lättare för bättre avfallshanteirng ordningsamt sätt

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Bygga Soprum & Miljöhus för Avfallshantering i Sollentuna, Stockholm

Vi bygger soprum, avfallsutrymmen och miljörum som passar dina behov!

Högutbildade hantverkare med fokus på kunden

Våra hantverkare har lång och gedigen utbildning för att vi ska kunna garantera att du får det resultat du vill ha. Här lägger vi fokus på kunden för att säkerställa att både design, storlek och funktion passar dina behov. Med oss kan du bygga allt från soprum till avfallsutrymmen, miljörum och avfallsrum på dina villkor. Börja med att beställa en gratis offert från oss idag.

ROT-avdrag för lägre kostnader

När du anlitar vår byggfirma privat kan du använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Med ROT-avdraget reducerar du din faktura med 30 % och får på så vis mer pengar över till annat. För att avdraget ska vara giltigt är det dock viktigt att du väljer att bygga samman avfallsrum/miljöhus med bostadshuset. Vi sköter hela ansökan hos Skatteverket och du får en faktura som reducerad och klar.

Byggnation av soprum i Sollentuna

Vi arbetar i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs. Hör av dig till oss för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?