Renovera & Montera Kök i Sollentuna, Stockholm

Drömmer du och ett vackert, hemtrevligt kök med en bra planlösning? Vi är en professionell köksspecialist i Sollentuna. Vi hjälper privatkunder såväl som företagskunder att renovera kök, bygga köksö och kakla köksväggar.

Köksrenovering

Vi renoverar köket enligt kundens önskemål. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss!

Köksmontering

Vi monterar färdiga kök, inklusive IKEA stommar och köksluckor. Vi byter ut hela eller delar av köket.

Köksmålning

Vi hjälper kunder från idé till färdigt kök. Vi ser fram emot att förverkliga dina köksdrömmar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Dags att Renovera Köket i Sollentuna?

Vi har renoverat kök i Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Danderyd m.m.

Vilken typ av kök vill du ha?

Att renovera köket är ett omfattande byggprojekt som kräver tid, planering, kunskap och behörighet. Vi är experter på köksrenoveringar och vi har många års erfarenhet av att byta kök åt kunder i Sollentuna och närliggande kommuner. En köksrenovering börjar med ett personligt möte där vi går igenom dina önskemål. Vill du ha en lättare renovering eller ett helt köksbyte? Vill du bygga en köksö och hur vill du att planlösningen ska se ut? Våra erfarna och skickliga projektledare och köksmontörer hjälper dig med alla moment i renoveringsprocessen, från idé till kvalitetskontroll.

Vårt tjänsteutbud för köket

Vi är ett gäng certifierade köksentreprenörer som kan hjälpa dig med det mesta som har med köket att göra, bland annat:

 • Köksrenovering
 • Köksbyte
 • Måla köket
 • Montera enstaka köksluckor
 • Bygga köksö
 • Sätta kök
 • Kakla köksvägg
 • Montering av IKEA-stommar
 • Sätta nya bänkskivor
 • VVS
 • Belysning och elektricitet i köket

Vi har gedigen kunskap och behörighet

Anlita alltid en certifierad och erfaren byggfirma när du ska renovera köket. En köksrenovering är en stor investering som tar tid och kostar pengar. Med oss som köksmontör kan du känna dig trygg. Vi har den kompetens och behörighet som krävs för att bygga säkra, funktionella och vackra kök. Vi lyssnar på dina önskemål och följer rådande regelverk. Hos oss får du alltid en helhetslösning som är speciellt framtagen för dina behov och kökets förutsättningar.

Kontakta oss för ett planeringsmöte & en gratis köksoffert

Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med någon av våra hjälpsamma och duktiga köksspecialister. Vi är baserade i Sollentuna och utför köksrenoveringar och andra byggprojekt i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs. Hör av dig till oss och få en fri offert för ditt nya kök!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?