Takläggning, Takrenovering & Takbyten runt Sollentuna, Stockholm

Behöver du lägga om taket? Hör av dig till oss så får du hjälp! Vi är Sollentunas främsta takfirma och vi har mångårig erfarenhet av takrenovering, takbyten och takreparation. Vi har den kompetens och certifiering som krävs för att lägga tak med precision.

Takrenovering

Vi renoverar alla slags tak, bland annat plåt, tegel, betongpannor, takpapp och shingel.

Takbyten

Vi byter hela eller delar av taket. Din takexpert i Sollentuna!

Takomläggning

Vi lägger tak på alla fastighetstyper, inklusive villor, radhus, sommarstugor, BRF:er och kommersiella byggnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Takläggare från Sollentuna, Stockholm

Vi hjälper dig med takläggning i Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd m.m.

Undvik stora problem med små takrenoveringar

Taket är en viktig del av fastigheten eftersom det skyddar mot kyla, regn, sol, snö och vind. Därför är det nödvändigt att regelbundet underhålla taket och genomföra de reparationer som behövs. Ofta behövs det bara mindre lagningar, men om taket är i dåligt skick eller inte reparerats på länge kan det vara hög tid att göra ett komplett takbyte. Om taket har mossa, smuts eller andra beläggningar kan det uppstå sprickor som i sin tur kan leda till läckage och fuktskador. Undvik dessa problem genom att låta en professionell takentreprenör kontrollera taket och genomföra nödvändiga åtgärder.

Allt för ditt tak

Många väljer att lägga om taket för att undvika skador och slitage, men det är även vanligt att kunder anlitar oss för takbesiktning inför en renovering, husköp eller försäljning. Du kan anlita vår takfirma för både stora och små takarbeten. Vi hjälper dig även att välja bland olika sorters takmaterial, exempelvis:

  • Tegeltak
  • Plåttak, inklusive dubbelfalsad plåt och bandtäckt plåt
  • Takpapp
  • Betongpannor
  • Shingel

Din takexpert i Sollentuna

Vi är ett seriöst och certifierat takföretag i Sollentuna. Vårt verksamhetsområde inkluderar Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Få en fri offert för takrenoveringen

Vad kostar det att lägga om taket? Hör av dig till oss via kontaktformuläret, telefon eller e-post för en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?