Dränering & Grundisolering runt Sollentuna, Stockholm

Letar du efter en kompetent och erfaren byggfirma för dräneringsarbeten i Sollentuna med omnejd? Då har du kommit rätt. Vår bygg- och markfirma har hjälpt många nöjda kunder med markarbeten och dräneringar. Hos oss får du alltid en gratis offert.

Dränera Grund & Källare

Vi utför husdränering och där vi dränerar grunden på ett säkert och effektivt sätt.

Källarrenovering

Vi erbjuder totalentreprenad om dräneringen en del av ett renoveringsarbete eller nybyggnation. Vi sköter hela byggprocessen.

Isolera Husgrund

Vi isolerar grunden och lägger platta på mark.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Dags att Dränera runtom Sollentuna, Stockholm?

Fyll i kontaktformuläret, skicka ett mejl eller ring oss så återkommer vi med en gratis offert för din dränering. Välkommen!

Är det dags att dränera huset?

Ska du bygga ett nytt hus eller pool? Eller har du problem med fukt på väggarna i källaren eller luktar det fukt och mögel hemma? Då är det nog hög tid att boka in en professionell markfirma som kan dränera och isolera husgrunden. Vi utför dräneringsarbeten på alla typer av byggnader, inklusive villor, flerfamiljshus och fritidshus. Vi dränerar även hus med krypgrund eller torpargrund. En dränering har vanligtvis en teknisk livslängd på cirka 20 år, men om den gamla dräneringen utförts på ett bra sätt kan livslängden vara längre än så. Hör av dig till oss om du vill låta en expert kika på husgrundens befintliga skick!

Dränering – steg för steg

Vår firma börjar alltid arbetet med ett platsbesök där vi inspekterar fastighetens befintliga skick, rådande markförhållanden, typ av husgrund och huskonstruktionen. Därefter tar vi fram ett skräddarsytt lösningsförslag och skickar en gratis offert. När kundens godkänt offerten sätter vi i gång och börjar dränera. Vi gräver upp marken runt huset eller poolen, lägger i dräneringsslang i botten, isolerar källarväggarna från fukt och täcker över dräneringsdiket med grus eller singel. Därefter leds vattnet effektivt och säkert bort från husgrunden och din källare blir fri från fukt.

Få en gratis offert för ditt dräneringsarbete

Dränering är ett komplext arbete som kräver erfarenhet och kunskap. Anlita alltid en certifierad bygg- och markfirma när det är dags att dränera marken. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt prisförslag för alla vårta kunder. Välkommen att boka ett personligt möte eller ett platsbesök i Sollentuna eller närliggande områden som Danderyd, Näsbypark, Vaxholm, Rotebro eller Upplands Väsby. Vi ser fram emot att hjälpa dig att dränera husgrunden!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?