Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Sollentuna, Stockholm

Befinner du dig i Stockholm och är i behov av en byggfirma du kan lita på? Vi är en lokal och pålitlig byggentreprenad med fokus på ställningsuthyrning och montering av byggnadsställningar.

Hyrning av Byggställning

Du kan vända dig till oss om du vill hyra rullställning, fasadställning, modulställning, ramställning eller systemställning.

Montering av Ställning

Vi monterar ställningen om du önskar en enklare renovering.

Fasadställning

Det krävs bara ett telefonsamtal eller ett mejl för att vi ska börja planera inför din renovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Sollentuna, Stockholm

Vi har monterat ställningari bl.a. Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Silverdal.

Praktiska byggnadsställningar för din renovering

Ska du lägga nya betongpannor på taket eller är det kanske fasaden som behöver sig en ommålning? I alla situationer där du ska arbeta på höga höjder behöver du se till att du har rätt utrustning så att du kan känna dig trygg. Via vår byggentreprenad kan du hyra ställningar för alla typer av behov, såväl som för alla fastighetstyper. Vi har byggställningar för villor, radhus, 2-plans villor, hyresfastigheter, fritidshus och sommarstugor, butiker och industrilokaler, samt restauranger och kontor.

Proffsig byggfirma med kundfokus

Vi är säkra på att du kommer känna dig väl bemött från första kontakt och hela vägen fram till slutbesiktning. Vi är mycket måna om att du som kund ska få just det som du vill ha och att vi skräddarsyr en lösning efter din fastighets förutsättningar.

Vi erbjuder:

  • Flexibilitet
  • Kundorienterade hantverkare
  • ROT-avdrag med 30 % rabatt
  • Byggnadsställningar för alla behov
  • Heltäckande ansvarsförsäkring
  • 100 nöjd kundgaranti
  • Noggranna och certifierade hantverkare

Kontakta oss idag så hjälper vi dig

Ditt projekt är viktigt för oss och vi vill mer än gärna vara en hjälpande hand. Vill du hyra byggställning eller få hjälp att bygga byggställning är du välkommen att kontakta oss. Det finns alltid en duktig och trevlig hantverkare på plats som ser till att du får hjälp. 

Boka byggställning runt Sollentuna

Vi hjälper kunder i Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg,, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs och Hacksta.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?