Bygga Garage & Carport i Sollentuna, Stockholm

Vår välrenommerade och pålitliga byggfirma hjälper dig att bygga garage och carport i Sollentuna med omnejd. Vi bygger garage åt privatpersoner såväl som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Hör av dig för en kostnadsfri offert och gratis expertrådgivning!

Bygga Garage

Vi hjälper dig att bygga enkelgarage och dubbelgarage enligt dina unika önskemål.

Bygga Carport

Anlita oss om du vill ha en carport med lösvirke eller byggsats.

Unika Lösningar

Vi tar fram helhetslösningar där garaget även kan inkludera förråd, sovrum och övervåning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Bygga garage och carport i Sollentuna, Stockholm

Vi har byggt garage i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby m.m.

Maximera garagets yta

Vi har mångårig expertis av att bygga garage och carports som är både funktionella och vackra. Vi använder oss av hållbara och slitstarka material och erbjuder byggnationer i både lösvirke och byggsats. Om du vill maximera ytan i garaget kan du bygga en en övervåning eller en del som ger extra boyta, förråd eller utrymme för en verkstad. Låt våra kreativa projektledare hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just ditt garage.

Få en gratis offert!

Kontakta oss idag så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert för ditt nya garage eller nya carport. Välkommen!

Anlita oss som totalentreprenör för smidig byggnation

Vid större byggnationer och renoveringsarbeten erbjuder vi totalentreprenad i egen regi där vi sköter alla delar i byggprocessen, från planering och grundläggning till kontrollbesiktning av det färdiga garaget. Vi är alltid mycket noggranna och ser till att byggnationen följer rådande branschregler. Vi sköter kontakten med alla inblandade aktörer vilket för byggprocessen blir mycket smidigare för dig som kund. Vi kan även hjälpa privatkunder att ansöka om ROT-avdraget och bygglov.

Vi är Sollentunas främsta byggfirma

Vi har gedigen erfarenhet av att bygga garage och carports för alla typer av fastigheter, inklusive hus, villor, radhus, hyreshus, kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Vi har mycket goda referenser och ser fram emot att hjälpa dig med ditt nya garage. Vi har vår bas i Sollentuna och vi utför bygguppdrag i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?