Byggnation av Takstol runt Sollentuna, Stockholm

Att bygga takstolar på egen hand är fullt möjligt, men det krävs att du har både kunskap, utbildning och tillgång till rätt utrustning för att lyckas. Vi rekommenderar att takstolar alltid ska byggas av professionella och behöriga hantverkare, som har kompetensen som krävs för att garantera ett fackmannamässigt resultat.

Bygga Takstol

Takstolar för alla fastighetstyper i Stockholm.

Bygga Sadeltakstol

Arkitektritade takstolar enligt kundens önskemål.

Bygga Saxtakstol

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att bygga allt från sadeltakstol till saxtakstol.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Takstolsbyggare runt Sollentuna, Stockholm

Vi har byggt takstolar i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby m.m.

Vi hittar en lösning som passar dig

För oss faller det sig naturligt att du som kund ska få vara så delaktig i ditt byggprojekt som du själv önskar. Vår totalentreprenad gör det därför möjligt för dig att välja om vi ska ta oss an hela eller delar av ditt bygge. Våra noggranna och lojala hantverkare följer alltid svensk praxis och bygger stabila konstruktioner som bär upp ditt tak.

Vi erbjuder:

  • Gratis offerter och platsbesök
  • Totalentreprenad med renovering
  • Bygge av takstol och undertak
  • Takbeläggning
  • Takstolar för alla fastighetstyper
  • Ansvarsförsäkring och kundgaranti

Ordningsamma hantverkare med stor yrkeserfarenhet

När du väljer vår byggentreprenad i Stockholm kan du vara säker på att du får en byggfirma som vet vad de gör. När du kontaktar oss ser vi till att du får den bästa möjliga servicen redan från start, så att du kan känna att du har gjort ett bra val. Här väljer du fritt mellan våra praktiska helhetslösningar, men kan också be oss om skräddarsydda lösningar efter dina behov.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vet du om att du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss som privatperson? I Sverige har alla människor som är över 18 år och betalar skatt i landet rätt att ta del av avdraget. Du får sammanlagt 50.000 kronor om året som du kan använda dig av i samband med renovering, ombyggnad eller tillbyggnader i din privata bostad. Kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?