Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad runt Sollentuna, Stockholm

Letar du efter en pålitlig och erfaren byggentreprenör i Sollentuna? Välkommen till oss! Vi håller tidsplan vid alla byggarbeten. Vi kan hjälpa dig med alla slags ombyggnationer och renoveringsarbeten, även renovering av våtutrymmen.

Renovering

Helrenovering - Vi renoverar hela fastigheten, inklusive badrum och kök.

Ombyggnad

Bygga Om - Vi bygger om och moderniserar villor och andra byggnader.

Tillbyggnad

Utbyyggnad - Vi bygger alla sorters tillbyggnader och utbyggnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Renovering, tillbyggnad & ombyggnation i Sollentuna, Stockholm

Lokala renoveringar i bl.a. Danderyd, Täby, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Vi totalrenoverar alla typer av fastigheter och rum

En helrenovering innebär att större delen av fastigheten renoveras. Det är ett omfattande byggprojekt som kräver en seriös och erfaren byggfirma med stort kontaktnät. Vi kan renovera alla typer av fastigheter, även kommersiella byggnader, flerfamiljshus, BRF:er, villor, radhus, sommarstugor och garage. Vi är en våtrumscertifierad byggfirma vilket innebär att vi har behörighet och kompetens för att renovera alla rum i bostaden, även badrum, toalett och kök.

Vårt breda tjänsteutbud inom renovering & tillbyggnad

Vi hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar. Vi börjar med ett personligt möte eller ett platsbesök där vi undersöker bostadens befintliga skick och lyssnar på dina önskemål. Därefter tar våra skickliga projektledare fram en unik helhetslösning för dig. Vi har genomfört helrenoveringar eller mindre renoveringsarbeten, exempelvis:

  • Rivningsarbeten & markarbete
  • VVS-arbeten
  • Stenläggning
  • Elinstallationer
  • Golvläggning
  • Målning
  • Snickeri
  • Fönsterbyte
  • Takläggning
  • Tilläggsisolering

Boka ett kostnadsfritt möte & få en fri offert!

Att renoveringsarbete, tillbyggnad eller utbyggnad är stora investeringar som kräver god planering. Börja med att boka ett personligt möte med våra hjälpsamma och kompetenta projektledare. Då kan du ställa alla dina frågor och få expertrådgivning gällande materialval och annat. Vi är baserade i Sollentuna och utför arbeten i kringliggande kommuner som Täby, Danderyd, Upplands Väsby och Vaxholm. Hör av dig till oss för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?