Renovera Badrum i Sollentuna

Badrummet är ett av de mest komplexa rummen att renovera. Det är också det utrymme som påverkar känslan i hemmet. Ett fräsch och nyrenoverat badrum eller toalett ger hela bostaden ett lyft. Kontakta oss idag!

Totalrenovering av Badrum

Vår byggfirma är specialister på badrum och vi hjälper dig att skapa ditt drömbadrum.

Renovera Tvättstuga

Behöver ni hjälp med tvättrummet? Vi utför allt inom renovering av våtrum!

Kakel & Klinker

Vi hjälper er me klassiskt klinkergolv, lyxig marmor eller unik mosaik.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Dags att Renovera Badrummet i Sollentuna?

Vi har renoverat badrum i bl.a. Danderyd, Näsbypark, Vaxholm, Rotebro eller Upplands Väsby

Kompetent och certifierad badrumsentreprenör

Badrum och andra våtutrymmen är alltid komplicerade att renovera på grund av kombinationen av vatten och elektricitet. Därför måste du anlita en byggfirma med rätt behörighet när du ska renovera badrummet. Vi är en byggfirma med våtrumscertifikat och många års erfarenhet av renoveringsarbeten av badrum, toaletter och tvättstugor. Vi ser till att skapa ett tryggt, säkert, funktionellt och vackert badrum som uppfyller dina önskemål såväl som rådande branschregler.

  • Badrumsrenovering – Vi renoverar och bygger nya badrum.
  • Toalettrenovering – Vi fräschar upp och renoverar toaletter och gästtoaletter.
  • Badrumsentreprenör på totalentreprenad – Vi tar hand om renoveringsprocessen från början till slut.

Vi hjälper dig att hitta rätt badrumsmaterial

Berätta för oss om hur du vill att ditt badrum ska se ut så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen. Väggar, tak, golv och övrig inredning ska stå emot fukt och smuts vilket ställer stora krav på materialens kvalitet. För att uppfylla olika kunders önskemål arbetar vi med många olika sorters badrumsmaterial, bland annat:

  • Natursten
  • Kakelplattor
  • Marmor
  • Granit
  • Mosaik
  • Klinkergolv

Totalentreprenör vid badrumsrenovering i Sollentuna

Är badrumsrenoveringen omfattande eller en del av ett större byggprojekt? Anlita oss på totalentreprenad så sköter vi alla moment i byggprocessen, inklusive VVS, elektricitet, plattläggning, installering av vattenburen golvvärme, montering av vägghängd toalettstol och kommodskåp, flytspackling och mycket annat. Vi är baserade i Sollentuna och arbetar i närområdet, bland annat i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Få en kostnadsfri offert för ditt nya badrum

Hör av dig till oss om du vill veta vad det kostar att renovera badrummet eller toaletten med oss! Vi skickar alltid en gratis offert utan förpliktelser. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?