Panelbyten & Byta Träpanel runt Sollentuna, Stockholm

Behöver du professionell hjälp att byta träfasad eller genomföra panelbyten? Då har du kommit till rätt byggfirma. Fasader och paneler är vår specialitet och vi har hjälpt många privatpersoner såväl som företag och BRF:er att byta paneler. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Byta Träpanel

Anlita oss för enstaka panelbyten, lagning av ruttna plankor eller omfattande fasadbyten.

Tilläggsisolering Träfasad

Vi lagar, renoverar och målar om hela eller delar fasaden.

Fasadrenovering

Är panelbytet en del av en större byggnation? Låt oss ta hand om hela byggprocessen från början till slut.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Panelbyten & byta träpanel kring Sollentuna, Stockholm

Vi utför fasadarbeten i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Täby m.m.

Våra tjänster inom panelbyten

Vi är specialister på fasader, inte minst träfasader, och vi hjälper dig att byta ut ruttna plankor och måla om där färgen flagnar. Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi lova att slutresultatet kommer att ge en fräschare och vackrare fasad. Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

 • Byta träfasad
 • Panelbyten & panelarbeten
 • Fasadbyte
 • Fasadrenovering
 • Byte av enstaka träpaneler
 • Reparera och byta ytterpanel
 • Byta innerpanel
 • Fasadmålning
 • Snickeri
 • Tilläggsisolering
 • Fogning

om behöver bytas, om du har skador på ytterpanelen som behöver lagas eller om det är dags för att totalt fasadbyte finns vi till hand.

En kundnära fasadentreprenör i Sollentuna

Under våra många år i byggbranschen har vi genomfört många lyckade fasadarbeten och fasadbyten åt nöjda kunder. Vi arbetar med alla typer av fasader, inklusive träfasad, tegelfasad och putsfasad. Behöver du hjälp att byta en utvändig panel på trävillan i Sollentuna med omnejd? Då är vi rätt byggföretag för arbetet. Vi är baserade i Sollentuna och utför fasadarbeten i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs.

Prata med en fasadspecialist – boka ett kostnadsfritt möte!

Att byta paneler och identifiera sprickor i fasaden är lättare sagt än gjort. Överlåt arbetet till ett proffs. Boka gärna in ett kostnadsfritt rådgivningssamtal där vi diskuterar dina önskemål och ditt behov. Därefter tar vi fram en skräddarsydd lösning och vi skickar givetvis en fri offert för arbetet. Välkommen till oss så sätter vi i gång!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?