Fasadmålning runt Sollentuna, Stockholm

Börjar det bli dags att fräscha upp fasaden? Boka en professionell fasadmålning med Sollentunas bästa byggfirma. Vi har många års erfarenhet av att måla om träfasader och putsfasader. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din fasad att se ut som ny!

Husmålning

Vi målar om fasader på villor, sommarstugor, gäststugor, radhus och kommersiella byggnader.

Måla om träfasad

Vi använder skonsamma metoder och en särskild träfärg när vi målar om träfasader.

Måla om putsfasad.

Vi är experter på att måla om putsfasader så att de återfår sin fräschör.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Måla Fasad i Sollentuna, Stockholm

Vi hjälper dig med måleri i bl.a. Upplands Väsby, Täby, Töjnan, Häggvik, Danderyd, Stocksund, & Djursholm

När är det dags att måla om fasaden?

Om färgen på fasaden har börjat flagna är det dags att måla om. Flagnad färg kan leda till att smuts och fukt kommer in och orsakar sprickor och fuktskador. Det kan också vara bra att låta en professionell fasadfirma inspektera fasaden om den är smutsig eller har beläggning, även om fasadfärgen inte börjat flagna. Beläggningar kan ofta avlägsnas med en fasadtvätt, men ibland krävs det även fasadmålning för att skydda fasaden på bästa sätt. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning för just din fasad.

Boka miljövänlig fasadmålning som håller länge

Vi har lång erfarenhet av fasadmålningar och vi ser till att arbetet utförs på bästa sätt. Vi grundbehandlar alltid ytan innan för att målningen ska hålla länge. Vi använder skonsamma metoder och miljövänlig färg som ger ett vackert resultat. Vi har de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att måla träfasader såväl som putsfasader. Vi har goda referenser från privatkunder såväl som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Sollentuna och närliggande områden som Danderyd, Täby och Vaxholm.

Få ett kostnadsfritt prisförslag för din fasadmålning

Fyll i kontaktformuläret, skicka ett mejl eller ring oss så återkommer vi med en gratis offert för din fasadmålning. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?