Renovera Tvättstuga runt Sollentuna, Stockholm

Vill du göra om källaren till tvättstuga eller vill du renovera din befintliga tvättstuga? Då har du kommit rätt. Vi är en professionell VVS-certifierad byggfirma som hjälpt många nöjda kunder att renovera tvättrum, toalett och badrum. Hos oss får du alltid en gratis offert.

Tvättstugerenovering

Vi tar fram skräddarsydda lösningsförslag för din nya tvättstuga i bostadsrättsföreningen.

Renovera Badrum

Vi har den behörighet som krävs för att ta hand om hela renoveringsarbetet, inklusive elektricitet, VVS & rörledninga

Renovera Våtrum

Du kan anlita oss för att renovera alla typer av våtutrymmen, inklusive toalett, badstuga och liknande.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Dags att Renovera Tvättsugan kring Sollentuna, Stockholm?

Vi har renoverat tvättrum i bl.a. Täby, Danderyd, Djursholm och Upplands Väsby.

Anlita alltid en seriös och VVS-certifierad byggfirma

Att renovera en tvättstuga och andra våtutrymmen kräver gedigen erfarenhet, kunskap och noggrannhet. Anlita alltid en pålitlig byggfirma med rätt behörighet och goda referenser. Vi har mångårig erfarenhet av den här typen av renoveringsarbeten och vi ser till att din tvättstugerenovering sker i enlighet med Boverkets byggregler och rekommendationer för våtrum. Resultatet är en funktionell och säker tvättstuga utifrån dina önskemål.

Alltid ett kostnadsfritt prisförslag

Hör av dig till oss om du vill veta vad det kostar att anlita oss för tvättstugerenovering i Sollentuna eller närliggande orter som Täby, Danderyd, Djursholm och Upplands Väsby. Hos oss får du alltid en gratis offert!

Vi ser till att tvättstugan är fri från fukt

När du anlitar oss för att renovera din tvättstuga, gästtoalett och andra våtutrymmen garanterar vi att de blir fuktbeständiga. Vi använder oss av välbeprövade metoder och material för att minska risken för fukt. Vi använder bland annat följande:

  • Fuktspärrar
  • Tätskikt
  • Vattenavvisande väggbeklädnad
  • Golvbeläggning
  • Plastmatta
  • Kakling
  • Ytskiktsrenovering skyddar vi din nya tvättlokal mot fukt
  • Smarta lösningar med vvs & rörledningar

Unika helhetslösningar för din tvättstuga

Vi skräddarsyr alltid unika lösningsförslag utifrån bostadens förutsättningar såväl som kundens önskemål och behov. Vi optimerar ytan så att du får plats med det du behöver, exempelvis tvättmaskin, torkskåp, torktumlare, strykbräda, tvättkorg, mangel och andra vitvaror och fastighetsmaskiner. Vi planerar så att du bra förvaringsmöjligheter, upphängning och ytor där du kan sortera tvätt. Vi hjälper även till att installera rörledningar, vattenburen golvvärme, keramiska plattor, golvbrunn, kakling, tätskikt i våtrum och liknande.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?