Bygga Förråd & Friggebod i Sollentuna, Stockholm

Vill du bygga ett förråd eller en friggebod på tomten? Välkommen till oss! Vi har hjälpt många nöjda kunder att bygga uthus, skjul, fritidshus och liknande. Att bygga ett litet hus är en mycket bra lösning om du vill ha en icke-bygglovspliktig byggnad som ger extra förvaring.

Bygga Friggebod

Få hjälp att bygga funktionella och estetiskt tilltalande förråd. Inga uppdrag är för enkla eller komplicerade för oss!

Bygga Skjul

Vi skräddarsyr förvaringslösningar i form av skjul, frigga eller andra små uthus.

Byggsats & Lösvirke

Vi bygger friggebodar och fritidshus med nyckelfärdiga byggsatser eller av lösvirke.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Certifierade

Behöriga hantverkare

Fri Offert

Boka gratis prisförslag

ROT-avdrag

Vi hjälper er söka ROT

Bygga förråd & friggebod i Sollentuna, Stockholm

Vi har byggt friggebodar i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund m.m.

Smarta förvaringslösningar för dina saker

Känner du att det inte är någon ordning hemma? Utan välplanerade förvaringsutrymmen kan det vara svårt att hålla ordning på prylarna. Vi är experter på förråd och förvaring och vi hjälper dig att ta fram effektiva och välplanerade förvaringslösningar där du får plats med gräsklippare, verktyg, barnvagn, skidor, resväskor, cyklar och liknande.

Hur vill du att ditt förråd eller friggebod ska se ut?

Förråd, friggebodar och andra små uthus kan utformas på många olika sätt beroende på tomtens förutsättningar och kundens önskemål. Berätta för oss om dina behov så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. Hos oss kan du bland annat få hjälp att bygga friggebodar med nyckelfärdiga byggsatser såväl som arkitektritade lösningar i lösvirke. Inga uppdrag är för enkla eller komplicerade för oss!

Din pålitliga byggfirma i Sollentuna

Vi är ett professionellt och noggrant byggföretag i Sollentuna. Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd. Hos oss kan du räkna med gott bemötande och hög kvalitet från idé till förverkligande. Vi utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss. Vårt verksamhetsområde inkluderar Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm och Hägernäs. Hör av dig till oss för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

Vår byggfirma utför ROT-avdragsgilla tjänster vilket innebär att våra privatkunder kan reducera byggkostnaden med 30% skatteavdrag på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi agerar huvudentreprenör och tar hand om alla momenten i processen. Vi sköter bland annat styrning och koordinering mellan alla yrkesgrupper.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser till alla kundgrupper. Vi är transparenta med vår prissättning och skickar alltid en gratis offert. Kontakta oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Ja, vi har arbetat över hela Stor-Stockholm. Vi har tidigare utfört arbeten i Sollentuna, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Upplands Väsby, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs m.m.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 70
E-mail: offert@sollentuna-byggare.se

Vill du bli kontaktad?